KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Tähtipanta punoksella

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Solkipanta, koristeena sheriffi-tähti ja kauniit punokset. Eri leveyksiä ja värejä saatavana!

 
102,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Solkipanta, jossa on koristeena hieno seriffi-tähti ja kaunis punonta. Pannan leveys on vähintään 5 cm ja kokovaihtoehtoja on useita. Tähtiniittiä on kahta kokoa; halkaisijat 30 ja 38 mm (koko valikoituu leveyden mukaan). Kaulapanta on vinttikoiramallia, eli se kapenee solkea kohti. 

Kirjoita valitsemasi punoksen väri laatikkoon, voit valita punokseen joko yhden tai kaksi väriä ja saatavana ovat samat värit kuin pehmustenahoissa.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on n. 5 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 5 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 2,5 cm molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3281