KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Strassipanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Solkipanta, koristeena erikokoisia strasseja. Eri leveyksiä ja värejä saatavana!

 
95,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Solkipanta, jossa on koristeena erikokoisia strasseja. Pannan leveys on vähintään 5 cm ja kokovaihtoehtoja on useita. Voit valita pantaan yhden tai useamman väriä strasseja. Kaikkia kokoja (10, 8 ja 5 mm) on vain ensimmäisen vaihtoehdon strasseissa, mutta voit yhdistää muita värejä näihin. Kaulapanta on vinttikoiramallia, eli se kapenee solkea kohti.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on n. 5 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 5 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 3-4 cm (koosta riippuen) molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3350