KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Strassi-perhospanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Solkipanta, koristeena kaunis perhoskoriste ja erikokoisia strasseja. Eri leveyksiä ja värejä saatavana!

 
95,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Solkipanta, jossa koristeena kauniit strassit ja perhonen. Leveys on valittavissa (vähintään 5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. 

Perhosniittiä on saatavana sekä hopean että messingin värisenä. Strasseja on useissa eri väreissä. Voit valita koristeeksi myös useaa eri väriä strasseja. Kaulapanta on vinttikoiramallia, eli se kapenee solkea kohti.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on n. 5 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 5 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 3-4 cm (koosta riippuen) molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3332