KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Solkipanta strasseilla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tasaleveä solkipanta strassikoristeilla. Kaksi leveyttä (3 ja 3,5 cm) ja useita värejä saatavana!

 
72,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Upea nahkapanta säihkyvillä strassikoristeilla!
Panta on tasaleveä ja sitä on saatavana kahta eri leveyttä 3 ja 3,5 cm.  Voit valita pantaan joko yhden tai kaksi väriä strasseja. Pannassa on kestävä solki ja D-lenkki sekä soljen vieressä että keskellä pantaa, valintasi mukaan joko mustan, messingin, ruusukullan tai hopean värissä.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on n. 5 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 5 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 2,5 cm molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3202