KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Solkipanta, 54 cm

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pannan väri on tummanruskea, pehmustenahka on pinkki leopardi, solki hopean värinen. Pannan leveys on 3,5 cm ja koko 54 cm (sisämitta 45-53 cm).

1 tuotetta varastossa.  
34,00 €   68,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Tyylikäs nahkainen solkipanta. Pannan väri on tummanruskea, pehmustenahka on pinkki leopardi. Pannan leveys on 3,5 cm ja koko 54 cm (sisämitta 45-53 cm).

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 92
Kokotaulukko

Oikean koon valinta

Mietityttääkö oikean koon valinta? Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset sivulle, jolla on kuvalliset ohjeet koiran ja pannan mittaamiseen. Vasemmalla näet solkipannan kokotaulukon, puolikiristävää varten löydät ohjeet alla olevan linkin sivulta.


Materiaalien valinta

Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja mahdollisia väriyhdistelmiä on satoja. Materiaalit -sivulta löytyy kuvat kaikista nahoista ja mm. strasseista.

Samalta sivulta näet myös kuvat soljista ja ketjuista sekä löydät vinkkejä oikean kokoisen lukon/ketjun ja soljen valintaan.

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset katsomaan vaihtoehdot.


Katso myös nämä