KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikuristava strassipanta koristekuvioilla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puolikiristävä panta käsinpainetuilla koristekuvioilla ja strasseilla. Useita kokoja ja värivaihtoehtoja saatavana!

 
105,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Kaunis puolikiristävä nahkapanta, joka on käsinkuvioitu ja -värjätty. Pannan leveys on valittavissa (vähintään 5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Pehmustettu aidolla nahalla. Pannan väri on vaaleanruskea ja pehmustevaihtoehtoja on useita. Koristeena myös strassit yhdessä rivissä.

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä: Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Kiristäväksi osaksi voit valita joko perinteisen ketjun, nahkakurran tai nylonkurran. Ketjuja voit katsoa Materiaalit -sivulta.

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 35 cm) on pannan sisämitta pannan ollessa kireimmillään. Mittaa koiran kaula korvien takaa(napakka mitta) ja katso valikosta sopiva koko (joko sama kuin mitta tai pari senttiä lyhyempi). Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko valikosta ja  lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään! Mittausohjeet löytyy täältä: https://www.kaulapannat.net/mittausohjeet

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3274