KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikuristava nahkapanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puolikuristava nahkapanta, reunatikki tuplana. Useita kokoja ja värivaihtoehtoja saatavana!

 
70,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Puolikiristävä nahkapanta, jossa on koristeena reunaommel tuplana. Pannan leveys on valittavissa (vähintään 4 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Reunatikin väriksi voit valita joko pannan päävärin sävyn tai pehmustenahan värin. Jos  haluat jonkin muun värin, voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietoja -laatikkoon kassalla. 

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä: Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Kiristäväksi osaksi voit valita joko perinteisen ketjun, nahkakurran tai nylonkurran. Ketjuja voit katsoa Materiaalit -sivulta.

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 35 cm) on pannan sisämitta pannan ollessa kireimmillään. Mittaa koiran kaula korvien takaa(napakka mitta) ja katso valikosta sopiva koko (joko sama kuin mitta tai pari senttiä lyhyempi). Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko valikosta ja  lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään!

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3371