KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikuristava punospanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puolikiristävä panta kauniilla punoksella ja isolla koristeniitillä. Useita kokoja ja värivaihtoehtoja saatavana!

 
103,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Kaunis puolikiristävä nahkapanta, joka on koristeltu kauniilla punoksilla ja koristeniitillä! Pannan leveys on valittavissa (vähintään 5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Saatavana erilaisia koristeniittejä. Kirjoita haluamasi punonnan (voit valita punokseen yhden tai kaksi väriä) väri sille varattuun laatikkoon. Punos tehdään pehmustenahasta, joten valittavissa on samat vaihtoehdot kuin pehmusteeksi.

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä: Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Kiristäväksi osaksi voit valita joko perinteisen ketjun, nahkakurran tai nylonkurran. Ketjuja voit katsoa Materiaalit -sivulta.

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 35 cm) on pannan sisämitta pannan ollessa kireimmillään. Mittaa koiran kaula korvien takaa(napakka mitta) ja katso valikosta sopiva koko (joko sama kuin mitta tai pari senttiä lyhyempi). Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko valikosta ja  lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään!

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3300