KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikuristava nimipanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puolikiristävä panta kauniilla punoksella ja koiran nimellä, useita koko- ja värivaihtoehtoja.

 
115,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Puolikiristävä nahkapanta, jossa on koristeena kaunis punos sekä koiran nimi painettuna ja maalattuna nahkaan.
Pannan leveys on valittavissa (vähintään 3,5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Nimi maalataan käsin ja värejä sekoittamalla saadaan useita eri sävyjä. Punos voidaan tehdä yhdellä tai kahdella värillä. Punos tehdään pehmustenahalla, joten saatavana ovat samat sävyt kuin pehmusteeksi. Kirjoita punoksen väri(t) sille varattuun laatikkoon.

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä: Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Kiristäväksi osaksi voit valita joko perinteisen ketjun, nahkakurran tai nylonkurran. Ketjuja voit katsoa Materiaalit -sivulta.

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 35 cm) on pannan sisämitta pannan ollessa kireimmillään. Mittaa koiran kaula korvien takaa(napakka mitta) ja katso valikosta sopiva koko (joko sama kuin mitta tai pari senttiä lyhyempi). Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko valikosta ja  lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään!

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3389