KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikuristava tähtipanta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puolikuristava nahkapanta tähtikoristeella. Useita kokoja ja värivaihtoehtoja saatavana!

 
74,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Puolikiristävä nahkapanta, jossa on keskellä tähtiniitti. Pannan leveys on valittavissa (vähintään 5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Kaulapanta on vinttikoiramallia, eli se kapenee päitä kohti. Tähtiniittiä on kahta väriä; kokonaan hopeinen (halkaisija 30 ja 38 mm, koko valikoituu leveyden mukaan) ja hopeinen, jossa tähti on kullan sävyä (halkaisija 30 mm)

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä: Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Kiristäväksi osaksi voit valita joko perinteisen ketjun, nahkakurran tai nylonkurran. Ketjuja voit katsoa Materiaalit -sivulta.

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 35 cm) on pannan sisämitta pannan ollessa kireimmillään. Mittaa koiran kaula korvien takaa(napakka mitta) ja katso valikosta sopiva koko (joko sama kuin mitta tai pari senttiä lyhyempi). Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko valikosta ja  lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään!

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3356