KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikiristävä nahkapanta, 29 cm

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pannan leveys on n. 5 cm ja koko 29 cm, kiristävä osa nahkakurra stopparilla. Pannan väri on pinkki ja pehmuste on vaaleanpunainen.

1 tuotetta varastossa.  
55,80 €   93,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Puolikiristävä nahkapanta ommelkoristeella ja Swarovskin kristalleilla. Koristeompeleen väri on vaaleanpunainen ja kristallit ovat vaaleanpunaisia ja fuchsian värisiä.
Pannan leveys on n. 5 cm ja koko 29 cm (sisämitta kireimmillään), kiristävä osa nahkakurra stopparilla. Pannan väri on pinkki ja pehmuste on vaaleanpunainen.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 171
Kokotaulukko

Oikean koon valinta

Mietityttääkö oikean koon valinta? Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset sivulle, jolla on kuvalliset ohjeet koiran ja pannan mittaamiseen. Vasemmalla näet solkipannan kokotaulukon, puolikiristävää varten löydät ohjeet alla olevan linkin sivulta.


Materiaalien valinta

Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja mahdollisia väriyhdistelmiä on satoja. Materiaalit -sivulta löytyy kuvat kaikista nahoista ja mm. strasseista.

Samalta sivulta näet myös kuvat soljista ja ketjuista sekä löydät vinkkejä oikean kokoisen lukon/ketjun ja soljen valintaan.

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset katsomaan vaihtoehdot.


Katso myös nämä