KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Puolikiristävä nahkapanta, 24 cm

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pannan leveys on n. 3,5 cm ja koko 24 cm, kiristävä osa ketju. Väri purppura oransseilla roiskeilla, pehmuste oranssi.

1 tuotetta varastossa.  
49,00 €   70,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Puolikiristävä nahkapanta hopean värisillä pääkallo- ja kartioniiteillä. Panta on käsin värjätty purppuran väriseksi ja siinä on oransseja roiskeita. Kartioniittien korkeus on n. 7 mm.

Pannan leveys on n.  3,5 cm ja koko 24 cm (sisämitta kireimmillään), kiristävä osa ketju. Väri purppura oransseilla roiskeilla, pehmuste oranssi.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 216
Kokotaulukko

Oikean koon valinta

Mietityttääkö oikean koon valinta? Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset sivulle, jolla on kuvalliset ohjeet koiran ja pannan mittaamiseen. Vasemmalla näet solkipannan kokotaulukon, puolikiristävää varten löydät ohjeet alla olevan linkin sivulta.


Materiaalien valinta

Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja mahdollisia väriyhdistelmiä on satoja. Materiaalit -sivulta löytyy kuvat kaikista nahoista ja mm. strasseista.

Samalta sivulta näet myös kuvat soljista ja ketjuista sekä löydät vinkkejä oikean kokoisen lukon/ketjun ja soljen valintaan.

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset katsomaan vaihtoehdot.


Katso myös nämä