KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Nimikoitu solkipanta punoskoristeella

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Solkipanta, jossa koiran nimi maalattuna ja koristeena kaunis punos nimen molemmin puolin. Eri leveyksiä ja värejä saatavana!

 
115,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Solkipanta, jossa on koristeena kauniit punoskoristeet ja koiran nimi painettuna ja maalattuna nahkaan.  Nimen korkeus on joko 13, 19 tai 26 mm, riippuen pannan leveydestä ja koosta.

Pannan leveys on valittavissa (vähintään 3,5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Nimi maalataan käsin ja värejä sekoittamalla saadaan useita eri sävyjä. Punos voidaan tehdä yhdellä tai kahdella värillä. Punos tehdään pehmustenahalla, joten saatavana ovat samat sävyt kuin pehmusteeksi. Kirjoita punoksen väri(t) sille varattuun laatikkoon.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on n. 5 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 5 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 2,5 cm molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3420
Kokotaulukko

Oikean koon valinta

Mietityttääkö oikean koon valinta? Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset sivulle, jolla on kuvalliset ohjeet koiran ja pannan mittaamiseen. Vasemmalla näet solkipannan kokotaulukon, puolikiristävää varten löydät ohjeet alla olevan linkin sivulta.


Materiaalien valinta

Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja mahdollisia väriyhdistelmiä on satoja. Materiaalit -sivulta löytyy kuvat kaikista nahoista ja mm. strasseista.

Samalta sivulta näet myös kuvat soljista ja ketjuista sekä löydät vinkkejä oikean kokoisen lukon/ketjun ja soljen valintaan.

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset katsomaan vaihtoehdot.