KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Lumihiutale-panta

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ihastuttava solkipanta, jossa on koristeena lumihiutaleet ja kristallit. Eri leveyksiä ja värejä saatavana!

 
105,00 €
Toimitus 3-8 arkipäivää
Tuotekuvaus

Solkipanta, jossa on koristeena käsinkaiverretut ja maalatut lumihiutaleet sekä kristallit. Pannan leveys on valittavissa (vähintään 4,5 cm) ja kokovaihtoehtoja on useita. Kaulapanta on vinttikoiramallia, eli se kapenee solkea kohti. Pehmusteena ihanaa lampaankarvaa.  Hiutaleet voivat olla valkoisia, harmaita, vaaleanruskeita, vaaleansinisiä tai vaaleanpunaisia.

Valmistettu aidosta nahasta. Useita eri värivaihtoehtoja, kaksi leveyttä. Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit.

Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Koko: Valikossa ilmoitettu koko (esim. 40 cm) on pannan mitta soljesta keskimmäiseen reikään pannan ollessa auki. Sisämitta kiinni ollessa on tässä pannassa n. 7-8 cm lyhyempi. Mittaa koiran kaula keskivaiheilta (napakka mitta) ja valitse väh. 7 cm kaulan mittaa suurempi mitta valikosta. Pannassa on säätöä 3 cm molempiin suuntiin.Jos et löydä sopivaa kokoa taulukosta, valitse lähin sopiva koko ja lisää koiran kaulanympärysmitta tilauksen viestikenttään.

Nahkapanta vaatii hoitoa pysyäkseen pitkään käyttökunnossa. Katsothan hoito-ohjeet!

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 3278