KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Kuonopannan liitospala

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lyhyt varmistushihna kuonopannan ja kaulapannan väliin. Valmistettu nahasta, pikalukkokiinnitys pantaan.

 
21,00 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Kuonopannan ja kaulapannan yhdistävä liitospala. Palan pituus on lukosta riippuen n. 8-9 cm. Toinen pää kiinnitetään suoraan kuonopannan hihnarenkaaseen ja toisessa päässä on lukko pantaan kiinnitystä varten. Liitospala on n. 12  mm leveä ja voit valita siihen joko pistooli- tai BGB-lukon.

Valmistettu aidosta nahasta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja! Värivaihtoehtoja voit katsoa täältä; Materiaalit. Huomaathan, että lähes kaikki nahat ovat värjättyjä ja saattavat kastuessaan päästää väriä. Valkoiselle koiralle kannattaa valita vain neutraaleja värisävyjä (naturelli, valkoinen, beige).

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 33011
Kokotaulukko

Oikean koon valinta

Mietityttääkö oikean koon valinta? Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset sivulle, jolla on kuvalliset ohjeet koiran ja pannan mittaamiseen. Vasemmalla näet solkipannan kokotaulukon, puolikiristävää varten löydät ohjeet alla olevan linkin sivulta.


Materiaalien valinta

Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja mahdollisia väriyhdistelmiä on satoja. Materiaalit -sivulta löytyy kuvat kaikista nahoista ja mm. strasseista.

Samalta sivulta näet myös kuvat soljista ja ketjuista sekä löydät vinkkejä oikean kokoisen lukon/ketjun ja soljen valintaan.

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset katsomaan vaihtoehdot.