KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Toimitusehdot

Luethan toimitusehdot ja tilausohjeet huolellisesti ennen tilaamista.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet postin välityksellä; pakettina lähimpään postitoimipaikkaan, SmartPost pakettiautomaattiin tai kotipakettina kotiin, sekä Matkahuollon välityksellä joko Lähellä-pakettina valitsemaasi noutopisteeseen tai kotijakeluna. Toimituskulun määrä riipuu toimitustavasta ja kustannus lisätään tilauksen loppusummaan kassalla. Paketin toimitus noutopaikkaan on matkahuollon kautta 6,90 euroa ja postitse 7,90 euroa. Kotiin tuotuna toimituskulu on 18 euroa.Yli 200 euron tilaukset toimitamme veloituksetta lähimpään noutopaikkaan. Voit myös noutaa tuotteen verstaaltamme tai tapahtumista, joissa olemme mukana.

Maksutavat

Käytössämme on Klarna Checkout. Voit maksaa kortilla tai verkkopankin kautta. Klarna tarjoaa myös joustavat maksutavat Maksa myöhemmin ja Pilko maksut.

Tutustu Klarnan tarjoamiin maksutapoihin: klarna.com/fi/smoooth/

Tilauksen voi maksaa myös Paypal:in kautta pankki- tai luottokortilla.

PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover), maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo), Paypal eCheckillä tai pankkitilisi avulla. PayPal suojaa luottokorttitietojasi markkinoiden johtavia tietoturvamenetelmiä käyttäen ja tietosi eivät päädy verkkokauppiaalle asti. Paypal:in kautta maksaaksesi tarvitset oman Paypal-tilin. Voit avata sen osoitteessa www.paypal.com. Tilin avaaminen on täysin maksutonta ja asiakkaalta ei peritä lisämaksua maksutapahtumasta.

Toimitusajat

Toimitusaika tuotteille on 3-8 arkipäivää.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota yhteyttä jos vahvistus ei saavu vuorokauden sisällä.


Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan antamilla mitoilla ja väreillä. Huomioithan siis, että tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta (kuluttajansuojalaki luku 6, 16. pykälä).

Luethan siis huolellisesti tuotteen kuvauksen, jossa kerrotaan esimerkiksi pannan leveys, sekä tutustuthan mittausohjeisiin, joissa on selkeästi ohjeistettu koiran kaulan mittaaminen ja oikean koon valinta. Mikäli tuote on valmistajasta johtuvista syistä epäsopiva, on sillä palautusoikeus.

Huom! Valmiilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Valmiisiin tuotteisiin kuuluvat tuotteet, jotka löytyvät valmiina suoraan hyllystä (Sample Sale ja Ready to Go). Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain tuotteita, joissa ei ole käytön jälkiä. Asiakas vastaa palautuksesta ja uudelleen lähetystä koskevista kuluista. 14 vuorokauden palautusaika lasketaan siitä kun asiakas noutaa tuotteen valitsemastaan noutopisteestä.

Ota aina yhteyttä meihin, jos haluat vaihtaa tuotteen . Osoite palautuksia varten on:

Jeadog Ay, Ukitie 496, 23800 Laitila

Takuu

Kaikilla tuotteilla on istuvuus- ja tyytyväisyystakuu!

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, ennen kuin otat tuotteen käyttöön (lukuunottamatta sen sovitusta). Reklamaatiotapauksissa lähetämme ohjeet tuotteen palautusta varten.

Asiakasrekisteri

Rekisteröityneiden tai tilauksen tehneiden asiakkaiden tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietosuojaseloste.

Sivustojen materiaalien käyttö

Kotisivujemme materiaalia, kuten kuvia tai tekstiä ei ole lupa kopioida.