KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Meidän tapamme

Laadukkaat materiaalit, perinteiset valmistustavat ja kotimainen design. Haluamme valmistaa tuotteita, jotka ovat paitsi pitkäikäisiä ja kestäviä, myös kauniita, tyylikkäitä ja näyttäviä.

Yrityksemme nimi on Jeadog, mutta meidät tunnetaan paremmin nimellä Kaulapannat.net. Kaulapannat.net on toiminut jo vuodesta 2008 asti, valmistaen valtavan määrän yksilöllisiä kaulapantoja, hihnoja ja valjaita, joskus myös erikoisempia tuotteita. Varsinais-Suomen Laitilasta tuotteita on lähetetty ympäri Suomen ja koko maailman, jopa Australiaan ja Yhdysvaltoihin asti!

Yrityksemme toimii täysin perheemme voimin ja sai alkunsa innostuksesta luontoon, nahkaan ja eläimiin. Ensin tuotteita valmistettiin omien koirien ja hevosten käyttöön. Ne herättivät kiinnostusta myös muissa ja tuotteita alettiin tehdä ystäville ja tuttaville. Kysyntä lisääntyi ja niin sai alkunsa verkkokauppamme, joka on nyt ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta.

Valikoima on kehittynyt kysynnän myötä ja tarjontaan vaikuttavat myös saatavilla olevat nahat. Alusta asti on ollut selvää, että haluamme käyttää vain laadukkaita kasviparkittuja nahkoja. Kaikki nahat tulevat euroopasta ja suurin osa käyttämistämme nahoista onkin pohjoismaissa parkittuja.

Kaikki tuotteemme valmistetaan edelleen pienessä verstaassamme Laitilassa täysin käsityönä. Jokainen panta tai hihna tehdään hyvin yksilöllisesti aivan alusta lähtien. Materiaaleiksi valikoituu parhaaksi koetut eurooppalaiset nahat, ja ylpeydellä voimme mainita, että suurin osa pehmustenahoista tulee Suomesta. Laadukkaat materiaalit ovat takeena laadulle ja voimme luottaa siihen, että nahat on valmistettu ympäristö ja työntekijöiden hyvinvointi huomioon ottaen.

Tunnistat tuotteemme CC-merkinnästä, joka on lyhenne tuotemerkistä Carlo Collection. Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä saatavilla olevat tuotteet. Huomaathan, että kaikkia kaupan tuotteita on saatavana omilla väritoiveilla ja oman koiran koon mukaan. Sivuiltamme löydät kattavasti tietoa tuotteistamme sekä ohjeita oikean koon valintaan.

YRITYKSEN PERUSTAJA

Anu Kylä-Kaila

Yrityksen perustaja on satulaseppä Anu Kylä-Kaila. Anu on toiminut alalla vuodesta 2005 ja koiratuotteiden lisäksi hänet työllistää satulatyöt; toppaukset, sovitukset ja korjaukset. Kiinnostus käsitöihin ja erityisesti nahkatöihin alkoi jo lapsena, kun Anu vieraillessaan sukulaisillaan pääsi katsomaan erilaisten nahkaisten hevosvarusteiden valmistusta. Kipinä jäi kytemään ja hevosenhoitajakoulussa suuntautuminen hevosvarusteiden valmistukseen ja korjaukseen oli selvä valinta. Ammattitutkinnon Anu suoritti ensimmäisten joukossa Suomessa. Koirat ovat aina kuuluneet perheeseen ja  koristeellisten, näyttävien pantojen valmistus omille koirille laajentui kysynnän myötä verkkokaupaksi. Lisää satulasepän palveluista voit lukea kotisivuiltani.

VALJASSEPPA.NET