ToimitusehdotAnu Kylä-Kaila

Luethan toimitusehdot ja tilausohjeet huolellisesti ennen tilaamista.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet postin välityksellä; kirjeenä, postipakettina tai pakettina SmartPost pakettiautomaattiin. Kaikkiin tilauksiin lisätään käsittely- ja toimituskulut. Kaikkien tilausten toimituskulut ovat 6 euroa.
Yli 200 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. Voit myös noutaa tuotteen verstaaltamme tai tapahtumista, joissa olemme mukana.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa ennakkomaksuna tilillemme tai Paypal:in kautta pankki- tai luottokortilla.

Tilauksen voi maksaa tilisiirtona Jeadog Ay:n tilille. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme laskun sähköpostitse. Mikäli tilausta ei makseta 7 vuorokauden kuluessa, tilaus peruuntuu.

PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover), maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo), Paypal eCheckillä tai pankkitilisi avulla. PayPal suojaa luottokorttitietojasi markkinoiden johtavia tietoturvamenetelmiä käyttäen ja tietosi eivät päädy verkkokauppiaalle asti. Paypal:in kautta maksaaksesi tarvitset oman Paypal-tilin. Voit avata sen osoitteessa www.paypal.com. Tilin avaaminen on täysin maksutonta ja asiakkaalta ei peritä lisämaksua maksutapahtumasta.

Toimitusajat

Tilaukset otetaan käsittelyyn viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Kun tilauksesi on vastaanotettu, lähetämme laskun sekä arvion toimitusajasta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi PayPal:in, saat kuitin sähköpostitse.Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten tuotteet pyritään valmistamaan aina kahden – kolmen viikon sisällä maksusta. Valmiit tuotteet toimitetaan heti maksun saavuttua tilillemme. Mikäli tuotteella on kiire, voit valita toimitustavaksi nopean toimituksen. Nopeassa toimituksessa tuote pyritään valmistamaan kahden vuorokauden sisällä tilauksen maksusta ja toimitetaan heti sen valmistuttua. Nopea toimitus maksaa 12 euroa ja se sisältää postikulujen lisäksi kiire-lisän.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan antamilla mitoilla ja väreillä. Huomioithan siis, että tuotteilla ei ole palautusoikeutta (kuluttajansuojalaki luku 6, 16. pykälä). Jotta kaupanteko olisi molempia osapuolia miellyttävä, on tuotteilla kuitenkin aina vaihto-oikeus. Asiakas vastaa tällöin tuotteen palautuksesta ja uudelleen lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista.

Luethan siis huolellisesti tuotteen kuvauksen, jossa kerrotaan esimerkiksi pannan leveys, sekä tutustuthan mittausohjeisiin, joissa on selkeästi ohjeistettu koiran kaulan mittaaminen ja oikean koon valinta.

Nimikoiduilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, ellei tuotteen sopimattomuus johdu valmistajasta.

Huomaathan, että mittatilaustuotteen lunastamatta jättäminen ei ole sama kuin tilauksen peruuttaminen! Jos haluat perua tilauksen, Sinun tulee tehdä se ennen tuotteen valmistusta! Jos asiakas jättää tilaamansa mittatilaustuotteen lunastamatta, on myyjällä oikeus periä asiakkaalta tuotteen valmistukseen kuluneet kustannukset.

Huom! Valmiilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Valmiisiin tuotteisiin kuuluvat tuotteet, jotka löytyvät valmiina suoraan hyllystä.

Ota aina yhteyttä ensin meihin ennen palautusta tai vaihtoa. Osoite palautuksia varten on:

Jeadog Ay
Ukitie 496
23800 Laitila

Takuu

Kaikilla tuotteilla on istuvuus- ja tyytyväisyystakuu!

Asiakasrekisteri

Rekisteröityneiden tai tilauksen tehneiden asiakkaiden tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietosuojaseloste.

Sivustojen materiaalien käyttö

Kotisivujemme materiaalia, kuten kuvia tai tekstiä ei ole lupa kopioida.