InfoAnu Kylä-Kaila

Olet saapunut Jeadog avoin yhtiön verkkokauppaan. Tervetuloa, kiva että löysit tiesi tänne!

Jeadog ay tunnetaan paremmin nimellä Kaulapannat.net. Kaulapannat.net on toiminut jo vuodesta 2008 asti, valmistaen valtavan määrän yksilöllisiä kaulapantoja, hihnoja ja valjaita, joskus myös erikoisempia tuotteita. Varsinais-Suomen Laitilasta tuotteita on lähetetty ympäri Suomen ja koko maailman, jopa Australiaan ja Yhdysvaltoihin asti!

Kaikki tuotteemme valmistetaan edelleen pienessä verstaassamme Laitilassa. Jokainen panta tai hihna tehdään hyvin yksilöllisesti aivan alusta lähtien. Materiaaleiksi valikoituu parhaaksi koetut eurooppalaiset nahat, ja itse asiassa suurin osa pehmustenahoista tulee Suomesta, mikä on takeena laadulle ja voimme luottaa siihen, että nahat on valmistettu ympäristö ja työntekijöiden hyvinvointi huomioon ottaen.

Tunnistat tuotteemme CC-merkinnästä, joka on lyhenne tuotemerkistä Carlo Collection. Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä saatavilla olevat tuotteet. Huomaathan, että kaikkia kaupan tuotteita on saatavana omilla väritoiveilla ja oman koiran koon mukaan.

Yrityksen perustaja ja nainen kaiken takana on satulaseppä Anu Kylä-Kaila. Anu on toiminut alalla vuodesta 2005 ja koiratuotteiden lisäksi hänet työllistää satulatyöt; toppaukset, sovitukset ja korjaukset. Lisää satulasepän palveluista voit lukea täältä: valjasseppa.net.