KAULAPANNAT.NET   Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 6,90 euroa. Yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja!


Hoito-ohjeet

Tuotteemme on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahasta, jotka ovat lähtöisin pääosin Euroopasta. Parkkinahat on valmistettu Ruotsissa ja Englannissa ja pehmustenahat Suomessa. Nahkatuotteet vaativat säännöllistä hoitoa, jotta ne säilyvät hyväkuntoisina ja pitkäikäisinä.


Kuonopanta

Kuonopanta on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahasta ja se vaatii oikeanlaista hoitoa pysyäkseen hyvänä. Pyyhi nahka käytön jälkeen kevyesti kostutetulla sienellä tai rätillä. Jos likaa ei pyyhi pois, se pinttyy nahkaan ja myöhemmin sen pois saaminen on hankalaa. Kuivaa nahka pyyhkimisen jälkeen. Älä anna koiran uida nahkaisen kuonopannan kanssa. Jos nahka on kastunut sateessa, kuivaa se huolellisesti esim. pyyhkeellä tai mikrokuituliinalla. Älä laita nahkatuotetta kuumaan paikkaan kuivumaan (esim. patteri/kuivauskaappi tai vastaava). Nahan tulee antaa kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Kuumassa kuivaaminen haurastuttaa nahkaa ja kuiva, erityisesti väärin kuivatettu nahka voi murtua käytössä. Säännöllisin väliajoin panta on hyvä rasvata valjasrasvalla, joka kosteuttaa nahkaa. Älä anna koiran raapia kuonopantaa. Koiran kynnet saattavat rispaannuttaa tai rikkoa ompeleita. Suosittelemme käyttämään kuonopannan lisäksi aina kaulapantaa. Kaula- ja kuonopanta on hyvä yhdistää toisiinsa lisäosalla, jolloin kaulapanta toimii varmistuksena mikäli koira pääsee rimpuilemaan irti kuonopannasta. Tarkista säännöllisesti nahkaosien, solkien ja pannan ompeleiden kunto.Kuonopanta lampaankarvalla

Kuonopanta on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahasta ja se vaatii oikeanlaista hoitoa pysyäkseen hyvänä. Pyyhi nahka käytön jälkeen kevyesti kostutetulla sienellä tai rätillä. Jos likaa ei pyyhi pois, se pinttyy nahkaan ja myöhemmin sen pois saaminen on hankalaa. Kuivaa nahka pyyhkimisen jälkeen. Lampaankarva tulee harjata käytön jälkeen auki esimerkiksi koiran karstalla tai kammalla. Auki harjaaminen pitää karvan puhtaana ja pidentää lampaankarvan käyttöikää. Älä anna koiran uida nahkaisen kuonopannan kanssa. Jos nahka on kastunut sateessa, kuivaa se huolellisesti esim. pyyhkeellä tai mikrokuituliinalla. Älä laita nahkatuotetta kuumaan paikkaan kuivumaan (esim. patteri/kuivauskaappi tai vastaava). Nahan tulee antaa kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Kuumassa kuivaaminen haurastuttaa nahkaa ja kuiva, erityisesti väärin kuivatettu nahka voi murtua käytössä. Säännöllisin väliajoin panta on hyvä rasvata valjasrasvalla, joka kosteuttaa nahkaa. Älä anna koiran raapia kuonopantaa. Koiran kynnet saattavat rispaannuttaa tai rikkoa ompeleita. Suosittelemme käyttämään kuonopannan lisäksi aina kaulapantaa. Kaula- ja kuonopanta on hyvä yhdistää toisiinsa lisäosalla, jolloin kaulapanta toimii varmistuksena mikäli koira pääsee rimpuilemaan irti kuonopannasta. Tarkista säännöllisesti nahkaosien, solkien ja pannan ompeleiden kunto.

Nahkapanta

Panta on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahasta ja se vaatii oikeanlaista hoitoa pysyäkseen hyvänä. Pyyhi nahka käytön jälkeen kevyesti kostutetulla sienellä tai rätillä. Jos likaa ei pyyhi pois, se pinttyy nahkaan ja myöhemmin sen pois saaminen on hankalaa. Kuivaa nahka sekä soljet ja mahdolliset koristeet pyyhkimisen jälkeen. Älä anna koiran uida nahkaisen pannan kanssa. Jos nahka on kastunut sateessa, kuivaa se huolellisesti esim. pyyhkeellä tai mikrokuituliinalla. Älä laita nahkatuotetta kuumaan paikkaan kuivumaan (esim. patteri/kuivauskaappi tai vastaava). Nahan tulee antaa kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Kuumassa kuivaaminen haurastuttaa nahkaa ja kuiva, erityisesti väärin kuivatettu nahka voi murtua käytössä. Säännöllisin väliajoin panta on hyvä rasvata valjasrasvalla, joka kosteuttaa nahkaa. Älä anna koiran raapia pantaa. Koiran kynnet saattavat rispaannuttaa tai rikkoa ompeleita. Älä kiinnitä koiraa pannasta kiinteisiin rakennelmiin valvomatta. Kova, äkkinäinen kiskaisu voi murtaa nahan. Tarkista säännöllisesti nahkaosien, solkien ja pannan ompeleiden kunto.

Taluttimet

Nahkahihna on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahasta ja se vaatii oikeanlaista hoitoa pysyäkseen hyvänä. Pyyhi nahka käytön jälkeen kevyesti kostutetulla sienellä tai rätillä. Jos likaa ei pyyhi pois, se pinttyy nahkaan ja myöhemmin sen pois saaminen on hankalaa. Kuivaa nahka sekä lukot ja mahdolliset koristeet pyyhkimisen jälkeen. Älä anna koiran uida nahkaisen hihnan kanssa. Jos nahka on kastunut sateessa, kuivaa se huolellisesti esim. pyyhkeellä tai mikrokuituliinalla. Älä laita nahkatuotetta kuumaan paikkaan kuivumaan (esim. patteri/kuivauskaappi tai vastaava). Nahan tulee antaa kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Kuumassa kuivaaminen haurastuttaa nahkaa ja kuiva, erityisesti väärin kuivatettu nahka voi murtua käytössä. Säännöllisin väliajoin hihna on hyvä rasvata valjasrasvalla, joka kosteuttaa nahkaa.  Älä kiinnitä koiraa hihnan kanssa kiinteisiin rakennelmiin valvomatta. Kova, äkkinäinen kiskaisu voi murtaa nahan. Tarkista säännöllisesti nahkaosien, lukom ja mahdollisten ompeleiden kunto.