TilausohjeetAnu Kylä-Kaila

Tilaaminen verkkokaupasta

Verkkokaupasta löydät perustuotteitamme, sekä koirille että hevosille (tulossa!). Tuotteilla on useita variaatioita, kuten eri värisävyt, ja laaja skaala eri kokoja.

Hinnat

Usean tuotteen kohdalla hinta riippuu koosta, ilmoitettu hinta on edullisimmalle vaihtoehdolle ja valitsemalla tarvitsemasi koon, näet kuinka paljon hinta nousee. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tutustu tuotteeseen

Löydät tuotteen kuvauksen sivun alareunasta. Tuotteesta on kerrottu tarkemmat tiedot, esimerkiksi koirien kaulapannoista leveys ja oikean koon valinta.

Oikean koon valinta

Kun tilaat koiralle kaulapantaa, tutustu selkeisiin mittausohjeisiimme. Valitse taulukosta sopiva koko ja halutessasi voit tilauksen viesti kenttään lisätä koiran kaulan mitan, jolloin pannasta tulee varmasti sopiva.

Tilausvahvistus

Kun teet tilauksen verkkokaupastamme, saat siitä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa mitään viestiä (tarkista myös roskapostikansio), tilaus ei ole jostakin syystä tullut perille. Lähetä tällöin tilauksesi uudelleen.


Mittatilauspuoli on toistaiseksi kiinni! Otamme tilauksia vastaan vain verkkokaupan kautta.

Tilaaminen mittatilauksena

Koirien pannat, valjaat ja hihnat

  1. Löydät ideoita galleriastamme. Voit myös suunnitella itse haluamasi mallin; materiaalivaihtoehdot löydät täältä.
  2. Ota koirasta mitat, mittausohjeet löydät täältä.
  3. Voit lähettää tilauksen joko tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen noblefin(a)gmail.com. Tilauksen yhteydessä ilmoita omat yhteystietosi, koiran rotu, sukupuoli ja mitat sekä mahdollisimman tarkat tiedot tuotteesta.
  4. Voimme myös yhdessä suunnitella tuotteen. Kuvaile vain, minkä tyylisen tuotteen haluat.

Hevosille suitset, otsapannat, riimut

  1. Kuvia valmistamistamme tuotteista löydät galleriasta. Voit suunnitella mallin myös itse, materiaalivaihtoehdot näet täältä.
  2. Ota yhteyttä sähköpostitse. Saat sähköpostitse mittausohjeet, sekä arvion hinnasta.
  3. Lähetä mitat sähköpostitse ja mukana kaikki tiedot koskien tuotetta; väri, malli, koristeet yms. Muista lähettää myös omat yhteystietosi!