MittatilausAnu Kylä-Kaila

Nimipannat

HUOM! Mittatilauspuoli on toistaiseksi kiinni. Emme ota tällä hetkellä mittatilauksia vastaan, verkkokaupan tuotteita valmistetaan tavalliseen tapaan.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan mittatilauksena asiakkaiden toiveiden mukaisina. Asiakkaalla on yleensä toiveita värien ja koristeiden suhteen ja me koitamme valmistaa tuotteen toiveiden mukaan. Joskus saamme tarkkojakin suunnitelmia, mutta temme mielellämme myös uusia kokeiluja!

Materiaalit -sivulta löydät kuvat materiaaleista, joita käytetään pantojen valmistukseen. Täältä löytyy eri nahkojen värit, sekä kaikki koristeet. Värejä on useita, ja koristelumahdollisuuksia on useita; strassit, niitit, koristeompeleet, painokuvat, punokset jne.

Voit suunnitella oman makusi mukaisen tuotteen ja me valmistamme sen koirasi tai hevosesi mittojen mukaan. Materiaalivalikoima on laaja ja ideoita löydät galleriasta. Voit myös valita sopivat värit ja koristeet ja jättää suunnittelun meille.

Tutustu mittausohjeisiin ennen tilauksen tekoa. Tilauksen voit tehdä joko tilauslomakkeella, joka löytyy materiaalit-sivulta tai sähköpostitse noblefin(a)gmail.com. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse!

Hinta riippuu pannan koosta sekä koristelusta. Niittien ja strassien yhteydessä on ilmoitettu, kuinka paljon yhden koristeen lisääminen maksaa. Kaupasta löydät hintoja erilaisille pannoille. Huomaa, että hinta muuttuu koon ja mahdollisesti myös leveyden mukaan.

Tuotteistamme löytyy paljon kuvia myös facebook -sivuiltamme