InfoAnu Kylä-Kaila

Noble Horse & Dog ja Carlo Collection ovat suomalaisia tuotemerkkejä, joiden takaa löytyy valjas- jAnu ja Jalo-Ajatusa satulaseppä Anu Kylä-Kaila. Anu on opiskellut valjassepäksi ja tehnyt alan töitä vuodesta 2005, vuonna 2014 Anu suoritti ensimmäisten joukossa valjassepän ammattitutkinnon (Hevosten valmentajan ammattitutkinto, valjasseppä). Noble Horse&Dog tuotteita on valmistettu pikkuhiljaa vuodesta 2005, ja vuodesta 2008 lähtien suunnittelu ja tuotevalmistus on ollut intensiivistä. Carlo Collection -tuotteita, tunnettu myös CC:nä, on valmistettu vuoden 2008 lopulta . Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Laitilassa sijaitsevalla verstaalla.

Noble Horse&Dog tuotteiden erikoisuus on niiden valmistustapa. Tuotteet on tehty täysin käsityönä, emme käytä koneita missään työvaiheessa, jopa ompelu tehdään täysin käsin, tikki kerrallaan. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja tuotteet valmistetaan hyvin yksilöllisesti. Näin ollen jokainen tuote käy läpi tarkan laadunvalvonnan jokaisessa työvaiheessa. Kaikki hihnat kuuluvat Noble-tuotemerkin sisälle. Tuotteita suunnitellaan jatkuvasti lisää hevosten ja koirien jokapäiväiseen sekä kilpailu- ja näyttelykäyttöön!

Carlo Collection (CC) tuoteperhe pitää sisällään tekstiili- sekä nahkapantoja, -hihnoja ja -valjaita. Valikoimasta löytyy toinen toistaan ihanampia kuoseja ja nahkasävyjä, varmasti jokaiselle jotain. Carlo Collectioniin kuuluu myös heijastintuotteita, parantamaan Sinun ja koirasi turvallisuutta. Etsimme jatkuvasti lisää erilaisia materiaaleja ja kehittelemme tuotteita , joten mallisto muuttuu ajan myötä. CC-tuotteet valmistetaan vain laadukkaista materiaaleista. Suurin osa verkkokaupan nahkapannoista kuuluu juuri CC-tuoteperheeseen. Ne valmistetaan pitkälti samoin menetelmin, kuin Noble-tuotteet. Vain ompelu tehdään vahvalla nahkaompelukoneella. Koneella ommellen saadaan kustannuksiltaan edullisempi tuote, kuitenkin laatu ja kestävyys säilyttäen!

Kaikkia tuotteita valmistetaan myös mittatilauksena sekä asiakkaiden toivomusten mukaan. Jos mielessäsi on tietynlainen tuote, mutta et löydä sitä valikoimastamme, ota yhteyttä niin yritämme toteuttaa toiveesi!

Yrityksemme myös korjaa kaikenlaiset hevos- ja koiravarusteet. Muun muassa ompeleiden korjaukset, solkien vaihdot ja hihnojen uusimiset. Satuloiden toppaukset, ompeleiden korjaukset ja vastinhihnojen vaihdot. Vanhojen varusteiden entisöinti, kuten kakkuloiden ja länkien nahoitukset. Korjattavat varusteet voi tuoda verstaallemme, jolloin annan hinta-arvion korjaustyöstä. Hinta-arvion tekemisen jälkeen voimme yhdessä miettiä varusteen korjaamisen kannattavuutta.

Satulat voi tuoda verstaalle, jolloin arvioin toppaustarpeen. Parhaan tuloksen saa, kun sovitamme ensin yhdessä satulan hevosellesi ja toppaan satulan tarpeen mukaan. Lisätietoja satulasepän palveluista löydät sivuiltani www.valjasseppa.net.

Tutki rauhassa sivustojamme, tutustu tuotteisiin. Voit myös tehdä tilauksen kätevästi kotikoneelta.